Bedrijfsactiviteiten

Rvs-plaatbewerking

Roestvrijstaal heeft als grote voordeel dat het niet roest, duurzaam is en geen onderhoud vergt. Het is hierdoor geschikt voor uiteenlopende toepassingen. In onze rvs-plaatbewerkingshal staan kantbanken om een plaat, staal tot 6mm en rvs tot 3mm, in speciaal profiel te zetten, een ponsnibbelmachine waarmee patronen in de plaat worden gemaakt, een uithoeker en een knipschaar. Naast plaatbewerking kunt u ook bij ons terecht voor het laswerk in het aluminium of rvs.

Metaalbewerking

Wij hebben een zeer ervaren team dat op basis van een tekening of volgens een voorbeeld werkt. Wij denken graag met u mee, want onze kracht zit vooral in onze vakkennis en praktijkervaring. Wij kunnen u daardoor op het gebied van plaatwerk, constructies en laswerk uitstekend adviseren om er een mooi eindproduct van te maken.

Wij zijn door Kiwa gecertificeerd voor het produceren van constructieve stalen onderdelen EN1090 t/m EXC 2. Onze lassers hebben verschillende lasdiploma’s in MIG/MAG en Tig en lasserskwalificaties in hoeklassen en stompenlassen.

Verkoop HEA, IPE, UNP

Wij hebben een grote voorraad aan profielen van aluminium, rvs en staal. U kunt bij ons terecht voor HEA-, IPE-, UNP-, hoeklijn-, buis-, koker- en stripprofielen die wij op de juiste maat zagen. Plaatmateriaal knippen we voor u op maat. Is het niet op voorraad, dan bestellen wij het en dan is het meestal binnen een aantal dagen geleverd.

Producten van staal kunnen we verduurzamen door middel van: * Galvaniseren / thermisch verzinken * Poedercoaten * Stralen en meniën (alleen voor binnen).

Op al onze leveringen zijn de Metaalunie-voorwaarden van toepassing.

Oud ijzer

Ook zijn wij een recyclingbedrijf voor het oud ijzer/ oude metalen zoals ijzer, zink, aluminium, rvs en koper. U kunt als particulier oud ijzer bij ons inleveren en bij bedrijven kunnen we een containerbak plaatsen. Wij zijn bij NIWO geregistreerd als erkend bedrijf voor het inzamelen, vervoeren en verhandelen van afvalstoffen en zorgen ervoor dat metalen op een verantwoorde manier worden verwerkt/gerecycled.